Oscar

#nominalizari #zmeurii de aur #razbunarea #transformers 2

Transformers 2 si razbunarea Zmeurii de Aur

Cu o zi inaintea dezvaluirii nominalizarilor la premiile Oscar 2010, la Hollywood au fost anuntate si nominalizarile la faimoasele premii Zmeura de Aur, acordate celor mai proaste productii cinematografice si celor mai jalnice prestatii actoricesti de peste an.

Doua dintre succesele comerciale ale anului trecut, Transformers: Revenge of the Fallen si G.I. Joe: Rise of Cobra au fost nominalizate la categoria “cel mai prost film” la cea de-a 30-a editie a premiilor Zmeura de aur. Cele doua filme mai concureaza si pentru “cel mai prost remake, rip-off sau sequel”.

Sandra Bullock, castigatoare a unui Glob de Aur in ianuarie anul acesta pentru rolul din drama The Blind Side, a fost nominalizata la categoria “cea mai proasta actrita” pentru partitura de blonda din comedia All About Steve. In mod uimitor, Bullock, favorita la Premiile Academiei, ar putea deveni singura actrita nominalizata in acelasi an atat la Zmeura de Aur, cat si la Oscar.

Bullock va avea o concurenta serioasa din partea lui Megan Fox (Jennifer’s Body si Transformers 2), Miley Cyrus (Hannah Montana: The Movie), Beyonce Knowles (Obssessed) si Sarah Jessica Parker (Did You Hear About the Morgans?).

La categoria “cel mai prost cuplu pe ecrane”, favoritii pentru castigarea Zmeurii de Aur sunt Kristen Stewart si Robert Pattinson sau tot Kristen Stewart si Taylor Lautner. Astfel, actrita are sansa dubla de a castiga. In aceeasi sectiune se mai regasesc Shia LaBeouf si Megan Fox/orice robot din Transformers 2, Sandra Bullock si Bradley Cooper pentru All About Steve, The Jonas Brothers (Jonas Brothers: The 3D Concert Experience) si Will Farrell plus orice personaj din jalnicul Land of the Lost.

The Twilight Saga: New Moon este un adevarat campion al Zmeurii de Aur de anul acesta, filmul fiind nominalizat si pentru “cel mai prost actor secundar” (Robert Pattinson), “cel mai prost scenariu” si “cel mai prost remake, rip-off sau sequel”.

Premiile Zmeura de Aur vor fi decernate, evident, intotdeauna in lipsa nominalizatilor, pe 6 martie, cu o zi inaintea galei premiilor Oscar. Lista completa a nominalizarilor la Zmeura de Aur 2010, o puteti gasi aici.

Urmareste trailerul filmului Transformers: Revenge of the Fallen:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele