Amenajarea gradinii

#hortus flowshow #zilele horticulturii bucurestene # horticultori # zilele horticulturii

Aflati totul despre flori si plante ornamentale, pomi, vita de vie si vin, legume, sere si solarii, in perioada 5-8 mai, la Zilele Horticulturii Bucurestene – Hortus FlowShow Romania 2022

In perioada 5-8 mai 2022 sunteti asteptati la cea de a XIX-a editie a Zilelor Horticulturii Bucurestene, eveniment organizat anual de Facultatea de Horticultura, in campusul Agronomie-Herastrau, al Universitatatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.

 

Cel mai frumos eveniment al primaverii va conduce intr-o calatorie in lumea horticulturii prin conferinte, ateliere, expozitii si demonstratii in aer liber. Veti avea ocazia sa participati si la prezentarile hibrid organizate pe cele mai actuale teme din horticultura.

Impreuna cu partenerii nostri ne propunem sa inspiram vizitatorii sa traiasca o viata mai prietenoasa cu mediul inconjurator, ecologica si sanatoasa, prin solutiile de reciclare si de compostare a deseurilor alimentare si vegetale si prin prezentarea celor mai bune solutii si produse horticole pentru casa si gradina.

Vizitatorii vor putea achizitiona direct de la producatori pomi si arbusti fructiferi, flori, plante ornamentale, seminte, rasaduri de legume si flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultura si produse agricole traditionale.

Vezi aici Programul Zilele Horticulturii Bucurestene 2022.

Editia din acest an a evenimentului Zilele Horticulturii Bucurestene se desfasoara sub simbolul bujorului, pentru a sustine in continuare initiativa proclamarii oficiale a Bujorului ca Floare Nationala a Romaniei.

Incepand de joi, 5 mai, va asteptam alaturi de noi in aceasta calatorie extraordinara in lumea horticulturii in Bd. Marasti, nr.59, Bucuresti, Sector1, intre orele 10:00-18:00. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului