Boli

#sistem ortodontic #gutiere transparente #ortodontie

Sistemul ortodontic de gutiere transparente, alegerea ideala pentru corectarea problemelor dentare

Vestea care ii va bucura pe toti cei care isi doresc alinierea rapida a dintilor si corectarea malocluziilor (alinierea incorecta a dintilor in momentul muscaturii) este ca, incepand cu luna mai 2022, Straumann introduce pe piata dispozitivelor medicale ortodontice din Romania, sistemul de gutiere transparente ClearCorrect. Pentru ca atunci cand vine vorba despre zambetul tau, nu ar trebui sa faci niciun compromis, acum poti obtine un zambet de invidiat fara ca cineva sa observe prezenta unui aparat dentar.

 

Gutierele ClearCorrect sunt confortabile, detasabile, aproape invizibile si, cel mai important, functioneaza fara a afecta viata de zi cu zi a pacientilor pentru ca nu impun restrictii alimentare, nu creeaza dificultati la periaj sau la folosirea atei dentare si permit miscarea controlata dintilor.

Proiectate pentru precizie, confort si estetica, gutierele ClearCorrect reprezinta o combinatie unica intre materialul si caracteristicile tehnice prin care sunt realizate. Materialul se numeste ClearQuartz™ si este format din doua straturi de material dur cu porozitate scazuta la exterior si un strat de material elastomeric la interior care ofera transparenta, durabilitate si o rezistenta ridicata la pete. In plus, materialul isi pastreaza de zece ori mai mult din forta sa initiala, pastrandu-si forma pe toata durata de uzura a gutierei. Un alt aspect important il reprezinta trimline-ul inalt, pozitionat la 2 mm deasupra zenitului gingival, care contribuie la atingerea obiectivelor ortodontice stabilite mult mai rapid. Straturile exterioare permit o mai buna retentie a gutierei pe dinti, in timp ce stratul interior permite gutierei sa aplice o distributie a fortelor constanta si continua.

Tratament digitalizat 3D

ClearCorrect este un partener de incredere in ortodontie, atat pentru medicii aflati la inceput de drum, cat si pentru medicii specialisti cu experienta, oferind sprijinul de care au nevoie si contribuind la imbunatatirea vietii pacientilor.

Pentru a avea un flux de lucru mai simplu si precis, dar si pentru a castiga increderea pacientului, ClearCorrect pune la dispozitia medicilor platforma digitala ClearPilot™, un instrument de planificare 3D a tratamentului care face ca gestionarea cazurilor sa devina mai usoara si ofera control si flexibilitate de la incarcarea cazurilor si pana la finalizarea acestora. De asemenea, ClearCorrect incurajeaza amprentarea digitala, fiind deschis tuturor scanerelor intraorale, acest lucru oferind posibilitatea de a incepe cazurile mai rapid, in timp ce pacientii se pot bucura de o experienta digitala, non invaziva, eliminand disconfortul creat de amprentele clasice.

Cazurile pacientilor pot fi incarcate gratuit in platforma, se poate vedea exact cati pasi sunt planificati in configuratia de tratament 3D, dupa care se poate alege optiunea de tratament potrivita: Flex, Mini, One, Two si Unlimited. In plus, avand permanent suportul specialistilor Straumann Group pentru eventualele probleme intampinate, fie ca sunt clinice sau tehnice, echipa dedicata pentru suport va avea grija sa gaseasca intotdeauna cele mai bune solutii astfel incat termenul de livrare al gutierelor sa fie de numai zece zile de la aprobarea cazului.

Dintii aliniati corect nu doar ca arata mai bine, ci si functioneaza mai bine. Cu gutierele ClearCorrect un zambet poate fi transformat in cea mai buna versiune posibila!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare