Cum sa...

#folosire decoratiuni tot anul #decoratiuni halloween #destinatii de halloween

Cum sa utilizezi decoratiunile de Halloween pe tot parcursul anului

 

Cui nu-i place sa-si decoreze casa cu accesorii de toamna, mai ales in perioada Halloween-ului? Cand oamenii se gandesc la designul interior inspirat de toamna, se gandesc de obicei la decorarea pentru Halloween cu culori precum portocaliu si negru. Cu toate acestea, este posibil sa stabilesti o vibratie intunecata si infricosatoare in casa ta pe tot parcursul anului, fara sa exagerezi.

"Daca doresti sa ramani la tonuri naturale, lemnul cald, cum ar fi nucul sau stejarul, insoteste frumos portocaliul, iar pielea inalta automat culoarea si o face sa para mai dramatica”, spune designerul Mandy Cheng.

Foloseste vesela de culoare inchisa si pahare de culoare albastru stralucitor

O tendinta in crestere in bucatarie este vesela de culoare inchisa. In timp ce vesela alba de portelan este populara de secole, farfuriile, cestile si chiar tacamurile negre au ceva special. Vesela neagra este sic si arata elegant pentru orice ocazie, inclusiv pentru nunti, cine si zile de nastere. Cu siguranta nu este doar pentru Halloween.

Realizeaza coronite de toamna

Fii original confectionand o coronita de toamna care sa iti condimenteze casa pe tot parcursul anului. De exemplu, o coronita cu flori din matase falsa face trecerea fara efort intre anotimpuri. Pentru a-ti confectiona propria coronita, viziteaza un magazin de artizanat si cumpara o coronita din spuma si o panglica rosie pe care sa o infasori in jurul ei. Cumpara un manunchi de flori din matase falsa de diferite culori calde, cum ar fi rosu, portocaliu si galben. Aceste flori de matase vor arata superb si se vor potrivi cu culoarea frunzelor de toamna fara sa para prea de sezon.

Joaca-te cu perdele negre si portocalii

Cine a spus ca perdelele negre sunt prea intunecate pentru a le avea in casa pe tot parcursul anului? Perdelele negre creeaza un sentiment de dramatism intr-o camera. Ambianta luxurianta a perdelelor negre creeaza un aer de mister si intriga datorita culorii intunecate. Daca exista suficient spatiu in camera de zi pentru a crea un colt de lectura, perdelele negre de catifea se vor potrivi perfect cu un scaun de lectura din catifea in tonuri de bijuterie precum safir, smarald sau ametist.

Opteaza pentru ghivece in forma de craniu

Desi poate fi considerat ciudat, profesorul de istoria artei de la Universitatea Texas, Julia Guernsey, a declarat pentru Slate ca decorarea craniilor are o istorie bogata. "Capetele au fost considerate ca fiind locul individualitatii". Artistii americani au fost inspirati de artistii hispanici care au prezentat motive de Ziua Mortilor in picturile lor murale. Asocierea ghivecelor cu cranii cu plante vii poate crea un contrast si o frumusete neasteptata in decorul casei tale.

Foloseste suporturi de lumanari cu dantela

Opteaza pentru o estetica gotica eleganta, creand suporturi din dantela pentru lumanarile tale. Poti imbraca lumanarile pentru Halloween sau pentru un decor sic pe tot parcursul anului. Vei avea nevoie de cateva borcane de sticla, dantela neagra, lipici si pandantive de colier vechi. Incepe prin a infasura dantela neagra in jurul borcanelor. Ar putea fi de ajutor sa cumparati un spray adeziv repozitionabil pe care il poti folosi pentru a muta dantela in jurul borcanelor inainte de a o lipi. Cand totul este uniform, lipeste un pandantiv pe partea din fata a borcanului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare