Dieta si nutritie

#monica anghel #slabit #dieta #sanatate

Monica Anghel a dezvaluit cum a reusit sa slabeasca 30 kg in 12 luni

Pe 1 iunie, Monica Anghel implineste 51 de ani, insa, in ciuda varstei pe care o are, artista a reusit sa surprinda pe toata lumea in ultimul timp.

 

Actrita, cantareata, om de televiziune si de radio, Monica Anghel a slabit foarte mult, iar intr-o emisiune de la Digi 24 a dezvaluit cum a reusit sa faca acest lucru.

„Am slabit 30 de kilograme intr-un an si trei luni. Nu as fi slabit in vecii vecilor daca nu aveam o problema de sanatate. Eu sunt o tipa comoda, nu a fost o chestie de cochetarie. Am fost operata pe coloana, de urgenta, cu dubla hernie de disc, cu o pareză de 98 la suta pe piciorul drept. Dupa operatie, care a fost ok, am urmat un program de recuperare de un an si trei luni. M-am ingrasat un pic in pandemie, dar voi slabi fara niciun stres, stiu cum. «Tii 30 de kilograme intr-un sac, iar cand o iei razna, iesi la o plimbare cu el», mi-a zis doamna doctor. N-a fost cazul sa apelez la asa ceva. Mi se intampla o data la nu stiu cate luni sa mananc o prăjitura sau sa beau un pahar de vin. Fac sport in fiecare zi. Si datorita baietelului meu care merge la kempo de trei ori pe saptamana. La inceput, il asteptam in masina cate doua ore si jumatate. Apoi am vorbit cu sensei-ul lui, care m-a lasat sa ma antrenez langa locul unde fac ei antrenament”, a spus Monica Anghel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului