Activitati pentru copii

#parada baloane sapun #baloane sapun #sun plaza

Parada de baloane de sapun pe 1 iunie la Sun Plaza

Pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, timp de doua ore, esplanada Sud din Sun Plaza va apartine in totalitate micilor sarbatoriti ai zilei! Muzica, dans, magie, multa veselie si multe, multe baloane de sapun sunt surprizele evenimentului dedicat si oferit cu toata dragostea copiilor: Bubble Parade.

 

Nimic nu poate fi mai induiosator decat chipul unui copil care se bucura din tot sufletul lui, cu toata sinceritatea si inocenta. Si pentru ca simpaticului Sunny, bunul prieten al celor mici, ii place sa ii vada pe copii razand cu ochii stralucind de incantare, a pus la cale un spectacol inedit. Despre care se va vorbi, probabil, multa vreme.

Chiar pe 1 Iunie, Ziua Copilului, de la ora 16 pana la ora 18, esplanada Sud din Sun Plaza se transforma intr-o feerie de sunet, culoare, miscare si veselie, pentru a gazdui Parada Baloanelor de Sapun. Sunny, desigur, va fi prezent printre invitatii lui si impreuna se vor distra pe cinste.

Pentru „incalzire”, in asteptarea paradei de baloane, copiii (si adultii cu suflet de copil) vor lua parte la momente de muzica si dans sustinute de micii artisti de la „Fantezia” si „Five GYM”, care sugestiv si foarte realist si-au intitulat show-ul „Chef de joaca”.

Si cum cheful de joaca nu se termina niciodata, este pregatit inca un moment, si mai antrenant, si mai colorat, un spectacol pentru intreaga familie adus de „Minunatii lui Verdini”: „Baloane de Sapun”. Totul completat de un spectacol al baloanelor de sapun, pentru ca nu au cum sa lipseasca! Impreuna cu Minunatii, sarbatoritii zilei vor invata imnul Baloanelor de Sapun si il vor canta in cel mai asteptat moment al evenimentului, cel de final, cand va avea loc Parada Baloanelor de Sapun.

Organizatorii vor oferi tuturor copiilor prezenti baghete si tuburi pentru baloane de sapun, asa incat esplanada sa poata fi inundata de ele, dar si de rasul si bucuria celor carora le este dedicata ziua de 1 Iunie si acest eveniment.    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului