Horoscop lunar

#horoscop dragoste martie 2023 #dragoste martie 2023 #astrologie #horoscopul dragostei #predictii lunare #horoscop lunar #horoscop lunar martie 2023 #martie 2023 #horoscop martie 2023

Horoscop dragoste martie 2023! Intrigi si despartiri la inceputul primaverii

 

Luna martie nu este una tocmai favorabila iubirii. Unele zodii se confrunta cu situatii mai putin asteptate si deloc placute in viata de cuplu. Intrigile si, in unele cazuri, despartirile, isi fac simtita prezenta. Pe de alta parte exista si nativi pentru care luna martie este inceputul unei noi povesti de iubire. Iata ce ti-au pregatit astrele in dragoste pentru luna martie. 

Berbec

Berbecii se bucura de o luna benefica vietii de cuplu. Relatiile se consolideaza iar nativii isi fac planuri de viitor alaturi de partener. Pentru unii dintre nativi se anunta casatorii. Cei singuri au sanse sa isi intalneasca sufletul pereche, cel mai probabil prin intermediul prietenilor sau al cunoscutilor.

Taur

Taurii trec printr-o perioada in care pun in ordine anumite aspecte ale vietii sentimentale. Este o perioada perfecta pentru comunicare in viata de cuplu si pentru calatorii. Pentru cei aflati intr-o relatie de lunga durata, deciziile sentimentale pot avea impact asupra celor financiare sau invers.

Gemeni

Gemenii trec printr-o perioada de maxima atractie si senzualitate, si reusesc sa indrepte lucrurile in directia dorita de ei. Cei singuri nu duc lipsa de pretendenti, iar cum relatiile se afla pe locul intai in lista de interes a nativilor, sansele sa se aventureze intr-o relatie de lunga durata, sunt foarte mari. 

Rac

Racii se confrunta cu dezamagiri, limitarea libertatii de actiune, situatii confuze si lipsa de interes in viata de cuplu. Dupa jumatatea lunii insa, Racii emana senzualitate si dezinvoltura, fiind o perioada prielnica pentru noi inceputuri, dar si pentru impacari.

Leu

Leii vor avea o luna plina de surprize in viata sentimentala. Au o viata sociala intensa, iar acest lucru le intareste legatura cu partenerul de cuplu. Nu totul este roz insa, deoarece, probleme mai vechi, ramase nerezolvate vor reiesi la iveala. Nativii reiau legatura cu persoane pe care nu le-au vazut de mult timp. Cei singuri se pot intalni cu iubiri din trecut si exista sanse mari ca acestea sa reinvie.

Fecioara

Nativii nascuti sub semnul Fecioarei, atat cei singuri cat si cei aflati intr-o relatie, trec printr-o perioada a regasirilor si a nostalgiilor. Nu este exclus ca acestia sa-si indrepte atentie catre parteneri din trecut si sa incerce sa reia legatura cu ei. Cei aflati intr-o relatie serioasa se simt constransi de familie sa ia decizii pentru care nu se simt pregatiti inca. Spre finalul lunii nativii sunt dornici de aventura.

Balanta

Balantele debordeaza de senzualitate, pasiune si avant romantic. Toate acestea ii fac pe nativii singuri sa le caute si sa le experiementeze si gaseasca orice cai pentru a le indeplini. Nu este exclus sa se infiripe o relatie de iubire. Pentru unii dintre nativi este o perioada perfecta pentru impacari, iar pentru cei aflati in relatii care scartie se anunta despartiri.

Scorpion

Scorpionii singuri au sanse mari sa construiasca o noua relatie, sa consoldeze una veche sau sa reinceapa o relatie terminata in trecut. In schimb, cei aflati deja intr-o relatie au sanse mari sa o consolideze. Isi fac planuri de viitor alaturi de partener si se gandesc serios la oficializarea relatiei. Indiferent cum stau lucrurile, astrele anunta impliniri sentimentale pentru toti nativii.

Sagetator

In luna martie, viata relationala a Sagetatorilor se imbina cu cea profesionala. Pozitia, cariera sau munca nativilor sunt influentate de sentimente sau, invers, viata intima depinde de cea profesionala. Diferenta ierarhica dintre parteneri poate fi problematica pentru acesti nativi la inceputul primaverii. Indiferent cum stau lucrurile viata sentimentala a nativilor nu este roz luna aceasta.

Capricorn

Capricornii vor avea o lunga plina in plan sentimental. Pentru cei singuri poate reveni in atentie o  relatie mai veche ce nu s-a consumat la vremea ei sau o tentativa de cuplare mai veche. Cei aflati deja intr-o relatie se pot confrunta cu probleme mai vechi. Este o perioada proprice pentru ca nativii sa-si puna ordine in ganduri si sa decida daca persoana alaturi de care traiesc chiar merita sa le stea alaturi.

Varsator

Romantismul si receptivitatea senzoriala de care dau dovada Varsatorii in aceasta luna, le sporesc sansele de a-si gasi perechea. Cei aflati deja intr-o relatie au parte de o luna incitanta, cu de seri fierbinti de neuitat, in special in cea de-a doua jumatate a lunii.

Pesti

In prima parte a lunii, Pestii pun pe primul plan familie si fiinta iubita si isi seteaza prioritatile in functie de nevoile acestora. In a doua jumatate a lunii, nativii raman cu picioarele pe pamant si privesc relatiile dintr-o perspectiva practica, pragmatica si financiara. Multi dintre acestia se gandesc serios sa inceapa o afacere de familie, cu investitii comune. 

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro