Horoscop lunar

#martie 2023 #horoscop martie 2023 #horoscop lunar martie 2023 #predictii #horoscop #horoscop lunar #astrologie

Horoscop martie 2023! Surprize din partea astrelor la inceput de primavara

Inceputul primaverii vine cu provocari si greutati pentru nativii zodiacului. Unii intampine proleme in dragoste, altii in cariera, insa nimic nu este de nerezolvat daca se doreste acest lucru. Iata ce ti-au pregatit astrele, in functie de zodie, pentru prima luna de primavara. 

 

Berbec

Berbecii se bucura de o luna benefica vietii de cuplu. Relatiile se consolideaza in aceasta luna si se anunta casatorii. Cei singuri au sanse sa isi intalneasca sufletul pereche. La locul de munca, nativii reusesc sa se impuna si sa starneasca admiratia superiorilor. Castigurile nu se vor lasa asteptate.

Taur

Taurii trec printr-o perioada in care pun in ordine anumite aspecte ale vietii sentimentale. Este o perioada perfecta pentru comunicare in viata de cuplu si pentru calatorii. Deciziile sentimentale pot avea insa impact asupra celor financiare. In ceea ce priveste afacerile, nativii iau decizii in ceea ce priveste proiectele mai vechi si pot incepe altele noi, aducatoare de bani.

Gemeni

Gemenii trec printr-o perioada de maxima atractie si senzualitate, si reusesc sa indrepte lucrurile in directia dorita de ei. Cei singuri nu duc lipsa de pretendenti. Nativii pun insa mult accent pe cariera in aceasta luna. Spiritul de initiativa este crescut in aceasta luna si au mari sanse sa-si sporeasca veniturile. In acelasi timp, cheltuielile sunt pe masura.

Rac

Racii se confrunta cu dezamagiri, situatii confuze si lipsa de interes in viata de cuplu. Dupa jumatatea lunii insa, nativii emana senzualitate si dezinvoltura, fiind o perioada prielnica pentru noi inceputuri. In ceea ce priveste cariera, Racii sunt motivat de castigurile financiare. Vor intampina insa obstacole si provocari. Atentie la starea de sanatate! Vizitele la medic nu trebuiesc amanate.

Leu

Luna martie vine cu surprize in viata sentimentala a Leilor. Nativii pot intalni foste iubiri, care renasc in aceasta luna sau pot intalni persoane deosebite ce le capteaza atentia. Cei aflati intr-o relatie este posibil sa o apuce pe un alt drum. In ceea ce priveste cariera se anunta o luna foarte activa in plan profesional. Dupa jumatatea lunii situatia financiara ia avant.

Fecioara

Fecioarele, atat nativii singuri cat si cei aflati intr-o relatie, trec printr-o perioada a regasirilor si a nostalgiilor. Spre finalul lunii nativii sunt dornici de aventura. In ceea ce priveste cariera, nativii bat pasul pe loc. Acestia se simt trasi inapoi de o problema familiara. Nativii trebuie sa acorde o importanta deosebita sanatatii in aceasta luna. 

Balanta

Balantele debordeaza de senzualitate, pasiune si avant romantic. Toate acestea ii fac pe nativii singuri sa le caute si sa le experiementeze. Nu este exclus sa se infiripe o relatie de iubire. In ceea ce priveste cariera, nativii sunt creativi si isi pun in valoare talentul si expresivitatea. Toate acestea contribuie la cresterea veniturilor.

Scorpion

Scorpionii singuri au sanse mari sa construiasca o noua relatie. In schimb, cei aflati deja intr-o relatie au sanse mari sa o consolideze. Indiferent cum stau lucrurile, astrele anunta impliniri relationale pentru toti nativii. In ceea ce priveste viata profesionala, este o luna buna pentru reevaluare si analiza. Eficienta nativilor creste insa dupa jumatatea lunii. Banii nu intarzie sa apara.

Sagetator

Viata relationala se imbina cu cea profesionala a Sagetatorilor. Nativii se lasa influentati de sentimente la locul de munca si, in acelasi timp, lasa problemele de la munca sa le afecteze intimitatea. Sunt insa extrem de activi si reusesc sa faca fata oricaror provocari. Acest lucru ii ajuta sa progreseze si sa castige sume importante de bani. Stresul le poate provoca neplaceri, asadar li se recomanda odihna.

Capricorn

O relatie veche poate reveni in atentia Capricornilor. Cei aflati deja intr-o relatie se pot confrunta cu probleme mai vechi, nerezolvate la timpe. In ceea ce priveste cariera, Capricornii au sanse sa avanseze sau sa isi schimbe cariera. Colaborarile si contractele sunt punctul forte al lunii. Nativii pot intampina problemele de sanatate asadar, trebuie sa fie foarte atenti si sa nu amane vizita la medic.

Varsator

Romantismul si receptivitatea senzoriala le sporesc nativilor sansa de a-si un partener. Cei aflati deja intr-o relatie au parte de o luna incitanta, cu de seri fierbinti de neuitat. La locul de munca, Varsatorii sunt creativi si stiu cum sa-si explime emotiile astfel incat sa aiba doar de castigat. Este o luna excelenta pentru promovare.

Pesti

Pestii raman cu picioarele pe pamant si privesc relatiile dintr-o perspectiva practica, pragmatica, financiara. Nativii isi seteaza repere in functie de viata de cuplu si familie. Nativii au sanse mari sa demareze o afacere alaturi de partener sau sa faca investitii comune. Colaborarile si calatoriile in interes de serviciu sunt avantajate.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare