Machiaj & Cosmetica

#aplicare rimel #gene perfecte #rimel

Vrei gene perfecte? Invata cum sa aplici in mod corect rimelul

 

Aplicarea rimelului poate fi o treaba destul de complicata pentru unele femei. Acesta poate fi aplicat foarte usor insa, cu doar cateva trucuri. Urmeaza pasii de mai jos si vei vedea cat de simplu e sa aplici rimelul pe gene!

Cum sa aplici rapid si usor rimelul pe gene

Mai intai alege un rimel potrivit pentru tine. In comert exista o multime de tipuri. Este indicat sa optezi pentru unul rezistent la apa daca stii ca vei avea activitati care te vor face sa transpiri sau daca vei merge la inot.

Primul pas este sa iti pregatesti ochii pentru machiaj. Demachiaza-te daca ai deja machiaj si spala-te bine pe fata. Aplica apoi o lotiune tonifianta si o crema hidratanta. Aplica un prim rimel inainte de a te machia.

Curbeaza genele spre pleoapa cu ajutorul unui aplicator special. Acest lucru trebuie repetat de trei ori pentru a obtine rezultatele dorite. De asemenea, cu ajutorul aplicatorului lungeste genele. Repeta acest procedeu si cu genele de jos. Aplica apoi rimelul. La final scapa de cojitele care raman atunci cand se usuca rimelul. Pentru asta ai nevoie de un aplicator de rimel curat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare