Feluri principale

#preparare negresa #reteta negresa #negresa

Cum sa prepari cea mai buna negresa fara faina si fara zahar

Negrasa este una dintre cele mai bune prajituri. Stiai insa ca poti prepara o negresa fara ciocolata si fara zahar? Este foarte simplu si te asiguram ca este delicioasa! 

 

Ingrediente pentru negresa fara faina si fara zahar

  • 1/2 ceasca unt de arahide/migdale cremos
  • 1/2 ceasca de ciocolata neagra, maruntita
  • 1/2 ceasca piure de avocado
  • 1/2 ceasca piure de cartofi dulci
  • 1/4 ceasca lapte de cocos
  • 2 linguri cu sirop de artar sau miere de albine
  • 3 linguri cu pudra de cacao
  • Un varf de cutit de sare
  • Esenta de rom

Cum se prepara negresa fara faina si fara zahar

Incinge cupotorul la 170 de grade Celsius. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.

Intr-un robot de bucatarie adauga untul de arahide sau de migdale, piureul de avocado, piureul de cartofi dulci, laptele de cocos, siropul de artar sau mierea, pudra de cacao si sarea. Mixeaza totul bine pana la omogenizare. Adauga apoi esenta de rom, dupa gust si mixeaza pentru a se incorpora.

La final adauga ciocolata si amesteca usor cu o spatula. Toarna compozitia in tava. Coace totul timp de 20 de minute.

Lasa prajitura sa se raceasca inainte de a o taia.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete