Plante de apartament

#plante ghinion #plante de apartament

Plantele pe care sa nu le tii niciodata in casa. Atrag toate ghinioanele

Exista plante despre care se spune ca atrag norocul, altele care atrag dragoste, altele care atrag energiile pozitive, dar stiai ca exista si plante pe care nu trebuie sa le tii niciodata in casa? Se spune despre acestea ca atrag mult ghinion.

De-a lungul timpului a aparut un limbaj al florilor, iar cu ajutorul lui poti interpreta semnificatia unui buchet de flori primit de la o persoana. Se spune ca plantele au propria lor energie, iar unele sunt pregatite pentru a creste in gradini, altele in casa.

Iata care sunt plantele periculoase pentru fericirea familiei tale:

Tamarind – se spune ca in interiorul acestei plante traiesc spirite rele, capabile sa atraga ghinionul, accidentele, lipsa iubirii sau chiar despartirea. Asadar, este bine sa nu ai o astfel de planta in casa ta deoarece risti sa iti pierzi energia si pofta de viata.

Dieffenbachia – aceasta planta nu tolereaza energia masculina si alunga barbatii. Fetele singure care viseaza la o dragoste mare nu ar trebuie sa tina in casa  dieffenbachia.

Monstera – este o planta care fura energia barbatului si il determina sa fie iritabil si nervos.

Crinii – se spune despre aceste flori ca sunt de doliu si ca atrag durerea. Daca ai primit un buchet de crini nu te grabi sa ii duci acasa deoarece in spatele acestor flori se ascunde un pericol. In limbajul florilor, crinii sunt un simbol al nemuririi si al vietii eterne. Prin urmare, aceste flori atrag energia negativa.

Sansevieria – este o planta care atrage conflictele si certurile. Se mai numeste si limba soacrei si exista o superstitie conform careia daca planta infloreste iarna, cu siguranta, se va intampla ceva foarte rau.

Violete – sunt plante cu doua taisuri. Pe deoparte pot armoniza viata dintr-o casa si poate proteja de cosmaruri pe timpul noptii, dar poate si atrage certurile.

Hibiscusul – alunga barbatii din casa. Este o planta care concureaza cu barbatii la nivel de energie, fortandu-i sa nu se intoarca niciodata. Se mai spune despre hibiscul ca raspandeste energie negativa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului