Sfaturi culinare

#cum prepari pastele #paste perfecte #preparare paste

Cum se prepara pastele perfecte si de ce nu trebuie sa le fierbi in apa. Secretele marilor bucatari

Pentru iubitorii de paste exista o multime de retete pe care le pot incerca zi de zi. Acestea reprezinta un produs din care poti face multe feluri de mancare. O sa iti spunem mai jos o reteta de paste delicioase in sos alb.

Ai nevoie de:

  • paste - 400 grame,
  • branza -  100 grame,
  • lapte - 500 ml,
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ierburi aromatice
  • usturoi (in functie de preferinte)

Cum sa pregatesti totul:

Pune uleiul la incins si pune pastele uscate. Se prajesc putin, amestecand, timp de 3 minute. Branza taiata in bucati se adauga peste paste. Toarna laptele in tigaie, adauga sare si condimente Este foarte important sa nu amesteci. Acopera tigaia cu un capac si fierbe pastele timp de 10 minute la foc mediu. Se ia cratita de pe foc, se amesteca si se pun pastele in farfurii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului