Sfaturi culinare

#cartfi #fast-food #salate #sucuri #burger

Secretele ascunse ale mancarurilor de tip fast-food pe care nimeni nu le stia. Le mai consumi?

 

Cine nu adora produsele de tip fast-food? Indiferent ca sunt burgeri, cartofi prajiti sau pui crocant ori diverse tipuri de nughets, acestea fac parte din meniul tuturor. Cu totii le consumam mai des sau mai rar, insa prea putini stiu la ce pericole se supun cand fac acest lucru. 

Iata ce contin, de fapt, produsele tale preferate de la fast-food

Carnea pentru burgeri – cele mai vandute produse de fast-food sunt burgerii. Burgerii sunt deja preparati si congelati inainte de a ajunge in restaurante. Aceasta trebuie consumata rapid, si nu pastrata pana a doua zi, cand deja nu mai este buna pentru consum. 

Salatele nu sunt sanatoase – ai putea crede ca salatele sunt o optiune sanatoasa. In realitate insa, acest lucru nu este valabil. Asta deoarece, pe langa faptul ca legumele sunt tratate cu aditivi, salatele de la fast-food contin sosuri care sunt bogate in calorii si in grasimi nesanatoase. 

Cartofii prajiti – credeai ca sunt naturali? Ei bine, cartofii prajiti de la fast-food sunt fie cartofi congelati (in cel mai bun caz) fie sunt obtinuti dintr-o pasta de cartofi in care exista o multime de alte ingrediente nestiute.

Bautura la pahar mare, este medie. Preferi o bautura la pahar mare? Mai gandeste-te odata. De cele mai multe ori, cantitatea de lichid pentru o bautura la pahar mare este aceeasi cu cea de la pahar mediu. Difera doar cantitatea de gheata adaugata in pahar. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare