Vacante

#vacanta thailanda #romania #thailanda

Nu ai bani de Thailanda? Locul din Romania care seamana perfect cu Thailanda

Visezi la o vacanta in Thailanda, insa totul se rezuma doar la un simplu vis? Ce ar fi daca ti-am spune ca in Romania exista un loc mirific, cu peisaje identice cu cele din Thailanda?

 

Thailanda de Romania

Locul uimitor, care poate fi confundat usor cu Thailanda, se afla in comuna Suncuis, situata pe defileul Crisului Repede. 

Desi multi nu au vazut un potential in plaja de aici, doi studenti lamedicina au accesat bani din fonduri europene si au ridicat o pensiune. Proiectul a costat 100.000 de euro, din care 20.000 de mii de euro a fost contributia personala a celor doi tineri.

Pe langa plaja mirifica, cu ape de un turcoaz magnific, turistii se pot bucura de numeroase activitati. Acestia pot vizita pesterile din zona, pot face drumetii si se pot bucura de natura zonei. 

“Sunt pasionat de tot ce inseamna munte si natura. In 2016 am accesat fonduri europene si am construit o pensiune la poalele muntilor Piatra Craiului.

Plaja am gandit-o ca pe un loc de relaxare. Iubesc muntele. M-am gandit sa atragem in zona turisti pe care putem sa-i invatam cu stanca, cu traseele, cu zona montana.

Sa incercam  sa-i scoatem din confortul orasului si sa le dam alternativa pentru petrecerea timpului liber”, a declarat Sebi Lascu, citat de oradeaindirect.ro.

FOTO: ziarulnational.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea