Vacante

# mamaia 2023 #statiunea mamaia #mamaia #vacante

Pregateste-te sa te distrezi in frumoasa statiune Mamaia, in 2023!

 

Mamaia este cea mai faimoasa statiune de la malul Marii Negre si o destinatie grozava de vacanta de familie.

La fel ca in fiecare an si in 2023 statiunea va atrage numerosi turisti din tara si din strainatate prin soarele fierbinte ce pare ca incendiaza seninul inaltului si lumina razelor sale ce se revarsa asupra plajei, asupra marii si asupra oamenilor. In ultimii ani, bulevardele acestei statiuni s-au transformat in niste inedite alei umbroase, care au un numar mai mare de fantani arteziene, copaci, palmieri, locuri de promenada, dar si diferite zone de distractie, terenuri sportive si locuri de joaca pentru copii.

 

Aceasta statiune este un simbol al litoralului Romanesc si a continuat sa se dezvolte si sa se modernizeze ani de-a randul, incat acum are un aer occidental. In Mamaia exista hoteluri, zeci de restaurante, cafenele, terase, fast-food-uri si cluburi de lux. Nu lipsesc nici cele mai bune locuri de cazare Mamaia, la vile, garsoniere, apartamente, hoteluri si pensiuni.

Statiunea impresioneaza prin:

  • Cele mai mari plaje din Europa cu nisip fin (au o lungime de aproximativ 10 km si o latime de pana la 250 m in unele zone)
  • Parcul acvatic Aqua Magic
  • Telegondola ce permite turistilor sa admire la inaltime Mamaia, Marea Neagra si Lacul Sutghiol 
  • Mai multe centre de divertisment.

Cu aceasta telegondola turistii pot zbura efectiv pe deasupra statiunii Mamaia, timp de aproximativ sapte minute, pe un traseu de 2 km si la o inaltime de 50 m. Capacitatea unei gondole este mare, respectiv de 8 locuri, deci este destul de spatioasa; ea este inchisa, are ventilatie naturala, protectie la soare si ofera o vizibilitate foarte buna.

Pentru cei care vor sa se distreze in aceasta vara, Mamaia este o alegere inspirata, pentru ca aici se afla parcul acvatic Aqua Magic. Faima acestui parc a fost atinsa deja, pentru ca el este cel mai grozav loc de distractie pentru turisti. Cum intri in statiune, vezi imediat acest parc senzational care are o suprafata de 4.000 mp de apa si o capacitate de 2.500 de vizitatori. Aqua Magic te poarta catre o fanstastica intalnire cu lumea copilariei prin numeroasele sale tobogane, piscine si bazine. Parcul se adreseaza turistilor de toate varstele si are o plaja cu sezlonguri si baie in piscina. Turistii pot cumpara aici numeroase suveniruri interesante si ilustrate.

Parcul are in perimetrul sau si cateva restaurante, fast-food-uri, baruri si cofetarii ce ating culmi de pitoresc si ospitalitate, iar briza marii imprastie pretutindeni miresme de bauturi, preparate culinare si deserturi delicioase.

De jur-imprejur, Aqua Magic este iluminat extraordinar de frumos, turistii se pot bucura in sezonul estival si de alte posibilitati de distractie ziua si noaptea:

  • Spectacole uimitor de frumoase sau petreceri nocturne de neuitat
  • Exista si un ring de dans in aer liber, cu efecte luminoase si sonorizari
  • Jocuri de apa care functioneaza in functie de ritmul muzicii.

 

Statiunea continua si in acest an sa ofere ospitalitate vizitatorilor si sa-i impresioneze prin ofertele excelente de cazare Mamaia Nord la hoteluri, vile, garsoniere si pensiuni. Aceste unitati de cazare accepta tichete de vacanta, sunt situate foarte aproape de plaja si au toate utilitatile necesare pentru o sedere indelungata (ex. camere spatioase, luminoase si confortabile, aer conditionat, TV LED, Internet si cablu si altele). Unele vile se afla mai departe de zgomotul orasului si pot fi ideale pentru o vacanta relaxanta. La hoteluri oaspetii au si posibilitatea de a servi masa in restaurantul propriu.

In Mamaia, turistii pot practica si scufundari si zborul cu parapanta in toata perioada sezonului estival. Seara, statiunea ofera si un mod de relaxare mai special, cum ar fi in cluburi de noapte, hoteluri, baruri si restaurante.

Din statiunea Mamaia se poate ajunge destul de rapid si in alte locuri deosebite, cu ar fi de exemplu la ruinele cetatii antice grecesti Histria si Delta Dunarii – doua obiective turistice foarte populare la noi in tara.

 FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea