Vedete din Romania

#Elena Merisoreanu #anamaria prodan #laurentiu reghecampf

Elena Merisoreanu a facut dezvaluiri despre ce se intampla intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf: „L-a iubit si inca il mai iubeste”

In urma cu doar cateva zile, un episod violent a avut loc intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Cei doi au mers prin spitale si la sectiile de politie in urma incidentului. Elena Merisoreanu a oferit detalii despre ce se intampla intre fostii soti, cantareata fiind una dintre cele mai bune prietene ale regretatei Ionela Prodan.

 

Elena Merisoreanu: „Imi pare rau ca s-a ajuns aici”

Elena Merisoreanu este de parere ca Anamaria Prodan inca il iubeste pe fostul sot, Laurentiu Reghecampf. De asemenea, interpreta de muzica populara considera ca acestia isi vor retrage plangerile si vor ajunge la un numitor comun, tinand cont ca au impreuna un copil.

„Sunt tare trista, nu vreau sa o sun, sa-i trimit mesaj, stiu prin ce clipe grele trece. L-a iubit si inca il mai iubeste. A fost provocata sa aiba acea reactie.

O cunosc pe Anamaria de cand era mica, am fost colega cu mama ei. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar cred ca se vor impaca, nu ma refer in casnicie, ci ca parinti, au un copil si-si vor retrage plangerile. Eu i-am cunoscut pe amandoi altfel. Pe el il critic pentru ca a ridicat mana asupra ei, asupra unei femei. Reactia pe care ea a avut-o vis-a-vis de partenera lui e justificata, orice femeie ar fi procedat asa. Eu ii rupeam parul din cap si o terminam. Ei si-au cladit un imperiu. Casnicia s-a destramat ca stateau separati, iar el si-a facut alta relatie. Ea a fost cea tradata. Cand au bagat divortul, ea era insarcinata. Am fost criticata groaznic ca i-am luat apararea.

Ana din primii ani de liceu a ramas fara tata. S-a aparat si ea cum poate. Fiica mea a vorbit cu ea, e suparata, bulversata, trebuie sa plece din tara. Ceea ce s-a intamplat, cu bataia, e o mare pata asupra lor.”, a spus ea pentru Impact.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare