Vedete din Romania

#banca. #mihai traistariu #decizie

Mihai Traistariu a rezovlat problema cu banca! Ce decizie a luat celebrul cantaret

 

Cu doar cateva luni inainte ca pandemia de COVID sa loveasca intreaga planeta si sa schimbe complet lumea, Mihai Traistariu lua o decizie care avea sa ii marcheze viata: a imprumutat de la banca 500.000 de lei.

Odata cu venirea pandemiei, cantaretul a ramas fara concerte timp de mai bine de un an, astfel ca decizia de a lua bani de la banca s-a dovedit a fi una gresita.

Acum, la aproximativ trei ani de cand s-a imprumutat, Mihai Traistariu a anuntat pe retelele de socializare ca a reusit sa achite creditul.

„Am scapat de datorii. Sunt cel mai fericit om de pe pamant! Am achitat ultimii 62.000 de lei la banca. Imprumutasem in octombrie 2019 5 miliarde de lei vechi de la bancă. 500.000 de lei. M-a prins pandemia peste 5 luni. Mi-am vandut casa in care am locuit 20 de ani. Am mai dat atunci din datorii. Am mers cu ratele pana azi, cand sunt complet reabilitat financiar”, a scris artistul in mediul online.

Contactat de jurnalistii de la Antena Stars, Mihai Traistariu a oferit mai multe detalii despre perioada grea prin care a trecut din cauza datoriei catre banca.

„Un credit care mi-a mancat creierii, viata, sufletul si timpul. Din cauza lui mi-am vandut casa din Constanta, in care am locuit. A trebuit sa-mi fac repede situatia, sa dau casa, sa dau niste bani acolo, ca sa mai scad din rate. Din momentul acesta sunt un om fericit, pentru ca am zero datorii, asa ca pot sa ma apuc sa strang niste banuti. Undeva in toamna vreau sa incep sa tatonez pentru un teren. Vreau sa-mi cumpar un teren, tot in judetul Constanta, undeva la tara. Vreau sa-mi fac o pensiune, vreau sa-mi fac casa, vreau ceva, nu stiu, dar undeva cat sa nu mai stau in oras”, a afirmat cantaretul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului